Om mig

Jag har tidigare jobbat som polis i 12 år, varit lärare på polisutbildningen, tränare för elitidrottare och personskyddsoperatör för chefen för den svenska insatsen i Afghanistan. För att förstå mig själv och andra bättre har jag även fördjupat mig i meditation och mindfulness och är numera mindfulnessinstruktör och rådgivare inom idrottspsykologi med inriktning prestation, återhämtning och stresshantering. Jag grundade FokusNu 2015 med målet att lära ut meditation som ett redskap att använda i olika  sammanhang och på så sätt få energieffektiva och hållbara prestationer över tid.

Några av de kunder som jag har hållit utbildningar för är: PR Vård Hemsjukvård i Stockholm, SL:s ledningsgrupp, SF bios ledningsgrupp, Södertörns högskola, Polisen, Spånga stadsdelsförvaltning, Hägerstens grundskola och Länsförsäkringar.

Kontakt

Omed Kakaways
Omed Kakaways
Omed är före detta polis, militär, elitidrottare och lärare och numera mindfulnessinstruktör och idrottspsykologisk rådgivare med inriktning prestation och stresshantering.

Vision

Min vision är att ge så många människor mentala verktyg för att prestera hållbart och effektivt över tid; vare sig det är på arbetet, idrotten, fritiden eller i hemmet.

“Mental träning behövs både på kort och lång sikt. Att träna mentalt är en investering för framtiden, både i ditt yrke och ditt privatlivet.”

Mikael Lindholm/ Årets lärare 2016 på Södertörns högskola (Polisutbildningen)